unifi TV (sebelum ini dikenali sebagai HyppTV) merupakan salah satu ciri penting dalam perkhidmatan unifi. Dengan unifi TV, pelanggan boleh menikmati pelbagai saluran menarik melalui protokol IPTV unifi dan Streamyx. Kelebihan utama unifi TV adalah ia boleh ditonton tanpa sebarang gangguan cuaca kerana ia disalurkan kepada anda menerusi capaian Internet berkelajuan tinggi.

Terdapat pelbagai pilihan pek unifi TV yang anda boleh pilih mengikut citarasa anda sekeluarga.

Bagi peminat rancangan tempatan, sinetron Indonesia dan drama Korea, pilih Aneka Pack. Bagi penggemar rancangan berbahasa Mandarin dan Kantonis, boleh memilih Ruby Pack. Sekiranya anda gemar rancangan dokumentari, kartun dan program antarabangsa, boleh memilih Jumbo Pack untuk kepuasan maksimum.

f

Play/Pause/Rewind

Anda boleh pause atau rewind program kegemaran anda pada sesetengah saluran, tanpa perlu rekod.

unifi Play TV

Anda boleh menonton saluran kegemaran anda di mana-mana sahaja

Tanpa Gangguan Cuaca

Tonton tanpa risau akan gangguan cuaca!

Ala Carte

Anda boleh melanggan satu-satu saluran secara ala carte.

p

Interaktif

Dapatkan pelbagai maklumat terkini dengan saluran interaktif.

 

 unifi TV Ultimate Pack menyediakan lebih 80 saluran premium dan terbaik antarabangsa serta pelbagai aksi sukan terhebat khas untuk seisi keluarga anda – untuk kepuasan maksimum.

 

 Aneka+ Pack menyediakan saluran-saluran hiburan hebat dalam bahasa Melayu, Indonesia, Korea dan rantau Asia – selain daripada kegemaran sekeluarga seperti kartun, dokumentari dan sukan. 

 

 Ruby+ Pack menyediakan saluran-saluran hiburan hebat dalam bahasa Cina dengan program dari Hong Kong, Taiwan dan China – selain saluran kegemaran sekeluarga.

 

 Varnam+ Pack memfokuskan kepada saluran-saluran hiburan hebat dalam bahasa Tamil dan Hindi – selain saluran pilihan kegemaran keluarga.

 

NOTA:

  • Pek unifi TV di atas adalah untuk pelanggan unifi Home (Kediaman) sahaja. Untuk pelanggan Biz (Perniagaan), sila hubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai unifi TV for Biz.
  • PENTING: Pelanggan UniFi Lite hanya boleh menonton unifiTV melalui applikasi unifi PlayTV sahaja. Set top box tidak disediakan
  • Sesetengah saluran boleh diulang siar atas keperluan anda (Catch Up TV) – tidak perlu rekod
  • VOD (Video On Demand) membolehkan anda menonton program/filem pada bila-bila masa, atas keperluan anda (on demand)
  • Kandungan pek unifi TV tertakluk kepada perubahan dari masa ke masa oleh pihak TM

 

unifi Plat TV HyppTV Everywhere app free tontonan tv menggunakan telefon dan tablet

unifi Play TV 

Tontoni saluran kegemaran anda di mana-mana sahaja dengan unifi Play TV

Perkhidmatan ini disediakan eksklusif untuk pelanggan unifi – membolehkan anda menonton program kegemaran anda dengan menggunakan tablet, telefon pintar, laptop atau komputer, di mana sahaja. Anda hanya perlukan capaian internet sama ada menggunakan WiFi atau 3G/4G untuk menikmatinya.

Cuma download dan pasang app HyppTV Everywhere pada peranti anda dan tonton!

        

semakan liputan unifi coverage check online form mudah untuk check service unifi streamyx kawasan bandar taman jalan apartment pangsa flat kondo rumah pejabat kedai
register internet unifi streamyx online mudah ejen senang tak perlu beratur daftar website whatsapp online sahaja promosi daftar unifi murah

nombor telefon ejen unifi pendaftaran dan pemasangan pantas tm ejen sah unifi streamyx call whatsapp
Pertanyaan Pakej / Pendaftaran unifi:
Sila whatsapp:
UNIFI <NAMA> <ALAMAT>
ke 018-375 5580 / 018-666 5580 untuk jawapan pantas.

Kami merupakan Penjual Sah TM (TM Authorised Reseller) sejak tahun 2005 dengan pengalaman luas mengendalikan pendaftaran unifi dan Streamyx.

Sekiranya anda ingin melanggan unifi atau Streamyx di rumah atau untuk perniagaan anda, sila hubungi kami untuk perkhidmatan pantas.

Anda boleh mendaftar secara online di laman web ini atau menghubungi kami melalui whatsapp 018-375 5580 / 018-666 5580.
Perkhidmatan kami adalah percuma.

Tidak perlu bersusah dan bersesak untuk melanggan, kami akan menghantar wakil (runner) kami untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Jimat masa dan petrol/toll!