Pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda Sila berikan alamat penuh (no unit/lot, tingkat, bangunan, taman etc) untuk semakan Pendaftaran, pemasangan standard dan modem/router adalah percuma.  Pendaftaran mudah melalui whatsapp/online, jimat masa dan wang kerana anda tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap lengkap dalam beberapa jam sahaja. Pemasangan boleh diatur sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

Pendaftaran TM UniFi Kawasan Kuala Lumpur

Kami adalah ejen berdaftar untuk pendaftaran dan pemasangan UniFi di kawasan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Anda tidak perlu bersusah-payah ke TM Point untuk melanggan perkhidmatan TM UniFi dan Streamyx. Kami boleh daftarkan anda dengan pantas dan mudah.
Cuma Whatsapp NAMA&ALAMAT ke 019-630 6250

Pendaftaran adalah percuma. 

Kawasan UniFi di Kuala Lumpur
(Kawasan / jalan / lorong / taman / kondominium / apartment / pangsapuri)

Pusat Bandaraya, Bukit Bintang, Chow Kit, Titiwangsa, Cheras, Sentul, Wangsa Maju, Setapak, Taman Melawati, Kepong, Segambut, Pantai Dalam, Lembah Pantai, Bangsar, Ampang, Jalan Ampang, Setiawangsa, Jelatek, Jalan Klang Lama, Midvalley Megamall, Seputeh, Bandar Sri Permaisuri, Bandar Tun Razak, Sungai Besi, Bukit Jalil, Kinrara, Seri Petaling, Taman OUG, Brickfields, KL Sentral, Mont Kiara, Desa Sri Hartamas, Taman Tun Dr Ismail, Kerinchi, Pudu, Taman Maluri, Taman Desa, Happy Garden, Taman Connaught, Alam Impian, Taman Cheras, Kg Pandan, Desa Pandan, Pandan Jaya, Kg Datuk Keramat, Kementah, Desa Tun Hussein Onn, Seri Rampai, Taman Melati, Danau Kota, PV 128, Medan Idaman, Jalan Gombak, Jalan Pahang, Jalan Genting Klang, Jinjang, Jinjang Utara, Jinjang Baru, Bandar Menjalara, Sg Penchala, Bukit Bandaraya, Kg Baru, Jalan Duta, dan kawasan sekitar Kuala Lumpur.

Pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda
Sila berikan alamat penuh (no unit/lot, tingkat, bangunan, taman etc) untuk semakan
Pendaftaran, pemasangan standard dan modem/router adalah percuma.
Pendaftaran mudah melalui whatsapp/online, jimat masa dan wang kerana anda tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap lengkap dalam beberapa jam sahaja. Pemasangan boleh diatur sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

agent sah dan berdaftar untuk TM Unifi dan Streamyx. Pendaftaran mudah untuk pemasangan pantas di seluruh negara, bergantung kepada ketersediaan infra

Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi kami
atau melalui call/sms/whatsapp : 019-630 6250 
Kami merupakan agent sah dan berdaftar untuk TM Unifi dan Streamyx.
Pendaftaran mudah untuk pemasangan pantas di seluruh negara, bergantung kepada ketersediaan infra.
Sila semak liputan, lihat pakej unifi, daftar online atau hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Perkhidmatan kami adalah percuma. Tiada deposit diperlukan. Tiada caj tambahan.