• Pendaftaran adalah percuma. Tiada bayaran dikenakan untuk mendaftar.
  • Segala maklumat yang diberikan perlulah tepat dan lengkap. Permohonan mungkin tidak dapat diproses sekiranya tidak lengkap/tepat.
  • Kelulusan permohonan adalah bergantung kepada ketersediaan infrastuktur dan kelulusan pihak TM. Sekiranya tidak tersedia, kami akan mencadangkan perkhidmatan UniFi Advance atau Streamyx, yang mana sesuai.
  • Selepas permohonan anda berjaya, runner kami akan menghubungi anda untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Sila beri kerjasama kepada runner kami untuk urusan ini untuk mengelakkan kelewatan pemasangan atau caj deposit dikenakan.
  • Langganan minimum UniFi adalah 24 bulan. Penalti sebanyak RM500 akan dikenakan sekiranya gagal memenuhi syarat minimum langganan. Pihak TM juga berhak mengenakan caj-caj lain sekiranya perlu.
  • Pemasangan standard adalah percuma. Sebarang pemasangan non-standard adalah dicaj dan perlu dibayar kepada kontraktor pemasangan mengikut kadar yang telah ditetapkan oleh TM.
  • Bil pertama UniFi adalah termasuk caj terdahulu untuk sebulan (advance charge) serta bayaran duti setem RM10.

semakan liputan unifi coverage check online form mudah untuk check service unifi streamyx kawasan bandar taman jalan apartment pangsa flat kondo rumah pejabat kedai
register internet unifi streamyx online mudah ejen senang tak perlu beratur daftar website whatsapp online sahaja promosi daftar unifi murah

nombor telefon ejen unifi pendaftaran dan pemasangan pantas tm ejen sah unifi streamyx call whatsapp
Pertanyaan Pakej / Pendaftaran unifi:
Sila whatsapp UNIFI <NAMA> <ALAMAT>
ke 018-375 5580 / 018-666 5580 untuk jawapan pantas.

Kami merupakan Penjual Sah TM (TM Authorised Reseller) sejak tahun 2005 dengan pengalaman luas mengendalikan pendaftaran UniFi dan Streamyx.

Sekiranya anda ingin melanggan UniFi atau Streamyx di rumah atau untuk perniagaan anda, sila hubungi kami untuk perkhidmatan pantas.

Anda boleh mendaftar secara online di laman web ini atau menghubungi kami melalui whatsapp 018-37.555.80. Perkhidmatan kami adalah percuma.

Tidak perlu bersusahdan bersesak untuk melanggan, kami akan menghantar wakil (runner) kami untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Jimat masa dan petrol/toll!