Pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda Sila berikan alamat penuh (no unit/lot, tingkat, bangunan, taman etc) untuk semakan Pendaftaran, pemasangan standard dan modem/router adalah percuma.  Pendaftaran mudah melalui whatsapp/online, jimat masa dan wang kerana anda tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap lengkap dalam beberapa jam sahaja. Pemasangan boleh diatur sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

Pendaftaran TM UniFi Kawasan Selangor

Kami adalah ejen berdaftar untuk pendaftaran dan pemasangan UniFi di kawasan Selangor.

Anda tidak perlu bersusah-payah ke TM Point untuk melanggan perkhidmatan TM UniFi dan Streamyx. Kami boleh daftarkan anda dengan pantas dan mudah.

Cuma Whatsapp NAMA&ALAMAT ke 019-630 6250

Pendaftaran adalah percuma. 

Kawasan UniFi di Selangor
(Kawasan / jalan / lorong / taman / kondominium / apartment / pangsapuri)

Shah Alam, Kota Kemuning, Subang, Kota Damansara, Bandar Utama, Damansara Utama, Petaling Jaya, Damansara Damai, Sg Buloh, Bandar Sunway, Subang Jaya, Subang USJ, Glenmarie, Saujana, Cyberjaya, Rawang, Subang Perdana, Seksyen U5, Subang Airport, Kg Melayu Subang, Saujana Utama, Sri Pristina, Selayang, Batu Caves, Templer, Pandan Indah, Ampang, Puchong, Puchong Jaya, Pusat Bandar Puchong, Bandar Puteri, Bukit Puchong, Puchong Utama, Puchong Prima, Putra Perdana, Saujana Putra, Setia Alam, Bukit Jelutong, Meru, Kapar, Puncak Perdana, Puncak Alam, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Kota Warisan, Dengkil, Kajang, Bangi, Semenyih dll.

Pendaftaran dan pemasangan Unifi dan Streamyx di kawasan anda
Sila berikan alamat penuh (no unit/lot, tingkat, bangunan, taman etc) untuk semakan
Pendaftaran, pemasangan standard dan modem/router adalah percuma.
Pendaftaran mudah melalui whatsapp/online, jimat masa dan wang kerana anda tidak perlu ke tmpoint, beratur panjang atau menghadapi kesesakan traffic jam dan masalah parking. Pendaftaran siap lengkap dalam beberapa jam sahaja. Pemasangan boleh diatur sepantas 2 hari selepas pendaftaran berjaya.

agent sah dan berdaftar untuk TM Unifi dan Streamyx. Pendaftaran mudah untuk pemasangan pantas di seluruh negara, bergantung kepada ketersediaan infra

Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi kami
atau melalui call/sms/whatsapp : 019-630 6250 
Kami merupakan agent sah dan berdaftar untuk TM Unifi dan Streamyx.
Pendaftaran mudah untuk pemasangan pantas di seluruh negara, bergantung kepada ketersediaan infra.
Sila semak liputan, lihat pakej unifidaftar online atau hubungi kami untuk maklumat lanjut.
Perkhidmatan kami adalah percuma. Tiada deposit diperlukan. Tiada caj tambahan.