Dapatkan Powerbank PERCUMA apabila anda melanggan pakej terbaru UniFi Advance Plan Promosi eksklusif daripada laman web www.jomunifi.com ini khas untuk pelanggan-pelanggan baru UniFi yang ingin mendapatkan pakej terbaru UniFi Advance Plan 30Mbps dan 50Mbps.

Promosi Eksklusif JomUniFi.com

Dapatkan Powerbank PERCUMA apabila anda melanggan pakej terbaru UniFi Advance Plan
Promosi eksklusif daripada laman web www.jomunifi.com ini khas untuk pelanggan-pelanggan baru UniFi yang ingin mendapatkan pakej terbaru UniFi Advance Plan 30Mbps dan 50Mbps.
Cuma daftar dan menang!Tanpa cabutan, tanpa slogan, sungguh mudah.
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan UniFi di rumah, inilah peluang yang terbaik dengan promosi eksklusif JomUniFi.com.
Jangan tunggu lagi. Daftar sekarang.
Mudah & Senang
Pendaftaran UniFi secara online di www.jomunifi.com memang memudahkan kerana anda tidak perlu ke kaunter. Maklumlah dengan kesesakan lalulintas, tiada masa, tak dapat cuti, susah payang mencari parking dan terpaksa beratur panjang dan bersesak, pendaftaran secara online adalah pilihan bijak.
Apa lagi dengan tawaran hadiah percuma berupa Powerbank yang menjadi keperluan untuk gaya hidup serba pantas dan mobile sekarang, ianya lebih berbaloi!
Mudah & Pantas
Pendaftaran UniFi online di jomunifi.com mudah dan pantas.
Cuma beberapa minit mengisi borang ringkas online dan permohonan anda akan diproses dalam masa beberapa jam sahaja.
Sekiranya alamat anda dalam kawasan liputan UniFi dan port tersedia, pemasangan akan dijadualkan sepantas 2-5 hari bekerja! Mudah dan pantas.
Bagaimana Mendaftar & Mendapat Powerbank Percuma?

Daftar Online

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi kami.