wifi@unifi

 

Kekal berhubung walaupun di luar rumah di lebih 4,000 lokasi hotspot wifi@unifi (sebelum ini dikenali sebagai TM WiFi) – akses PERCUMA untuk pelanggan UniFi dan Streamyx!

Bagaimana untuk menggunakan perkhidmatan wifi@unifi?

Cuma perlu “connect” ke SSID WIFI bernama wifi@unifi dan anda akan mendapat akses percuma tanpa had.

Kelajuan perkhidmatan ini adalah sehingga 4Mbps.

Di Manakah Lokasi TM WiFi?

Rangkaian TM WiFi biasanya terdapat di kawasan tumpuan orang ramai seperti pusat membeli belah dan pasar raya, kawasan komersial, pusat komuniti, sekolah, balairaya dan sebagainya.

semakan liputan unifi coverage check online form mudah untuk check service unifi streamyx kawasan bandar taman jalan apartment pangsa flat kondo rumah pejabat kedai
register internet unifi streamyx online mudah ejen senang tak perlu beratur daftar website whatsapp online sahaja promosi daftar unifi murah

nombor telefon ejen unifi pendaftaran dan pemasangan pantas tm ejen sah unifi streamyx call whatsapp
Pertanyaan Pakej / Pendaftaran unifi:
Sila whatsapp:
UNIFI <NAMA> <ALAMAT>
ke 018-375 5580 / 018-666 5580 untuk jawapan pantas.

Kami merupakan Penjual Sah TM (TM Authorised Reseller) sejak tahun 2005 dengan pengalaman luas mengendalikan pendaftaran unifi dan Streamyx.

Sekiranya anda ingin melanggan unifi atau Streamyx di rumah atau untuk perniagaan anda, sila hubungi kami untuk perkhidmatan pantas.

Anda boleh mendaftar secara online di laman web ini atau menghubungi kami melalui whatsapp 018-375 5580 / 018-666 5580.
Perkhidmatan kami adalah percuma.

Tidak perlu bersusah dan bersesak untuk melanggan, kami akan menghantar wakil (runner) kami untuk urusan pengesahan biometrik (imbasan ibujari). Jimat masa dan petrol/toll!